Friday, April 29, 2011

Abuya Memimpin Dari Alam Ghaib - Ummu Jah

Wawancara Eksklusif bersama Ummu Jah



4 comments:

kebalz said...

Gwa tak sure sama ade die dan pengikut dier faham bahawa satu faktor vital yg menjadikan Islam itu benar dan tinggi daripada agama dan kepercayaan lain ialah Islam wujud berasaskan dalil, dan kesemua dalil itu dapat dibuktikan dari Allah SWT (yakni sure kene ade sangkut dengan sama ada AQ dan Hadis Sahih... la ni selama dekat sejam die bercakap... rasenyer tade satu part pun poin yang dier cakap tu based kepada sama ade AQ atau Sunnah)... camtu... ape beza dier dengan doktrin atau agama lain yang bukan Islam? Pakcik2 dan akak2 yang dok kat tepi dier tuh tak leh nampak dan pikir ke dari sudut tu? Ish pelik la diorang!

kebalz said...

Makcik ni patut mengaji dulu dengan Sh Yusof Estes la gwa rasa. Allahu'alam.

unicorn said...

itulah namanya peranan iblis setan yang menutup hati dan mata manusia . yang benar disanggah, yang sesat nampak betul...Allahuakbar..! semuga anak cucu ku dijauhi drp pergerakkan ini. nauzubillah

Othman said...

Beware of people who uses the Al Quran verses and Hadith for their benefits and those who appeared to be alim outside but different inside....Beware of Munafiqqin (enemy in the balanket) more than Musyrikin (easily identified) as they are amongst us and .....Muga Allah SWT maintain our mind and heart in his light in our endeavour to go in the staright path. Nauzubillah semuga kita di jauhi dari terpesong kerana hanya satu umat sahaja yang akan di terima.....