Wednesday, June 11, 2008

DS Anwar, TS Khalid, Husam at my house On Thursday



Welcome to join for a Meet-the-leaders session

Datuk Seri Anwar Ibrahim
The PM-in-waiting

Tan Sri Khalid Ibrahim
Chief Minister of Selangor State

Dato Husam Musa
Exco of Kelantan State


Thursday 12 June 2008

7.30 pm (Dubai time)

at my house - Villa 55, Street 11c, Twar 3, Dubai (map)



13 comments:

DIN said...

sampaikan salaam pada pak sheikh dan rombongan.

Antares said...

May I assume everyone is invited? :-)
Just joking lah. Even if your answer is YES it's too late to book a flight anyhow! All the best and I wish you a delightful and inspiring session.

To the New Dawn in Malaysia!

mohamad said...

wah bestnye!
wish i could go

kbguy said...

Betul ke ni ???

rashidhussin said...

salam pada smua,build selangor as kelantan's aspiration;build kelantan as selangor's economy.

jazakallah hu khair
rashid

jules said...

have a good time, brother......

best wishes for your rombongan and make sure that they plan on how to dislodge those parasitic bappoks that are masquarading as BN.

cheers....

Kassim Selamat said...

Salam sdr Fudzail,

Tahniah kerana menganjurkan program ini.

Jika dapat dirakankan dapat juga dikongsi bersama dgn rakyat malaysia.

salam buat DSAI.

radius-qatar said...

Sampaikan Salam dari DOHA untuk rombongan ...ALLAH HU AKBAR..!

rascal r us said...

woit!,
takde skype live session or youtube playback ke? Tahniah Fudzail!

FH

pakpayne said...

thank you Fudzail for hosting.....
about 150 people were there!! bukan selalu dapat bertemu pemimpin ...di suasana selesa tanpa banyak protokol dan ego...
jika mereka yang dari 'Barang Naik' memang jangan harap lah nak turun jumpa rakyat...

Malaysians yang berada bersama pemimpin malam tadi mendapat injeksi semangat dan harapan baru...

pakpayne

rewang said...

Fudzail,
Hang kena buat a/c tent kat padang belakang rumah tu. Tapi kena potong rumput yang dah panjang dulu.

norahshakir said...

salam brother,

org dubai semua sihat? kami sekeluarga di sini sangat2 berharap dapat hadir kesana smlm but tak ada waktu le.

wish u all the best N success. ni bro, next time kalau ada ceramah mcm ni sila le buat video klip ya. mana yg tak dapat hadir blh dgr sama. anyway bro, alamat dgn contact no yg saya mintak sila email ke saya sekali lg. insyaallah next time kita bertemu sebagai saudara. norahshakir@gmail.com

norahshakir said...

salam org dubai,

wish kami berdua dapat hadir ke sana but no time. lagipun tak tahu tok nuar dan rombongan hadir ke sana. anyway, mcm mana le plak nak contact u jika kami ke dubai. moga di eratkan silaturahim... email ke saya di norahshakir@gmail.com

salam utk keluarga